HOME VOOR WIE ADVIESDIENSTEN NIEUWS KLANTEN CONTACT


Wij gaan binnenkort onderdeel uitmaken van Montae & Partners!
Profiel van ons bedrijf
Visie
Pensioen-up-to-Date
Spitsuurlezingen
Publicaties in de vaktijdschriften
LNBB PlazaSpitsuurlezingen

Spitsuurlezingen zijn bedoeld voor accountants en fiscalisten zonder een Wft pensioenvergunning die graag op de hoogte willen blijven van de ins & outs met betrekking tot het pensioendossier van DGA's en van bedrijven. In elke Spitsuurlezing komen deze beide onderwerpen aan bod, gekoppeld aan de actualiteit. Steeds belichten wij de onderwerpen op een praktische manier, zodat de deelnemer met concrete mogelijkheden en materialen direct aan de slag kan. De Spitsuurlezingen zijn geprogrammeerd aan het eind van de middag en eindigen op een tijdstip dat de files voorbij zijn. Een prima broodmaaltijd is inbegrepen. Het inschrijfgeld voor een fysieke bijeenkomst bedraagt € 190,= exclusief btw. 


De voordelen samengevat:

  • Gemakkelijk in te plannen, op het eind van de werkdag
  • Weinig tijdverlies, geen files
  • Actuele pensioenonderwerpen worden helder en bondig toegelicht en uitgelegd
  • Mogelijkheid tot vragen stellen
  • Uitgebreide syllabus en materialen waarmee deelnemers direct aan de slag kunnen
  • Ontmoeting van collega’s
  • PE-punten/ PE-uren voor beroepsorganisaties
Meer weten? Wij hebben een video beschikbaar over onze Spitsuurlezing.

Online bijeenkomsten
Vanwege de uitbraak van het Corona-virus organiseren we online spitsuurlezingen. Deze bestaat uit 2 modules van 1 uur. Het inschrijfgeld voor 1 module bedraagt € 65,=. Bij afname van 2 modules bedraagt het inschrijfgeld € 125,= . Vanuit uw luie stoel houden wij u op een praktische en onderhoudende manier op de hoogte van onderwerpen die uw praktijk raken. 


Annuleringsvoorwaarden:
Heeft u zich ingeschreven maar bent u verhinderd? Geen probleem, u kunt altijd een vervanger sturen! Een online bijeenkomst kunt u nog altijd door een vervanger laten bijwonen of later terugkijken. Geeft u dat wel even aan ons door? Tot twee weken voor aanvang van de Spitsuurlezing kunt u uw inschrijving schriftelijk kosteloos annuleren. Van 1 week tot 1 dag voor aanvang bent u 50% van het inschrijfgeld verschuldigd. Bij annulering op de dag van de lezing bent u het volledige inschrijfgeld verschuldigd. De online lezing kunt u nog wel op een later moment terugzien. 

Kalender Spitsuurlezingen 2020:

Woensdag 6 mei 2020: Online Spitsuurlezing

Woensdag  4 november 2020 Amersfoort
Donderdag 5 november 2020 Dordrecht 

 

Adresgegevens locaties:

Locatie Amersfoort Locatie Dordrecht
De Tweeling Villa Augustus
Spacelab 41 Oranjelaan 7
3824 MR Amersfoort 3311 DH Dordrecht

 Cedeo logo     PE-button NBA 3 pt

Cedeo
Op onze uitnodiging herkent u het logo van Cedeo. Wij zijn door het Cedeo als onderwijsinstelling voor accountancyopleidingen gecertificeerd, op basis van criteria als klanttevredenheid, kwaliteit, continuďteit en bedrijfsgerichtheid. Hierdoor mogen wij namens het NBA PE-uren toekenen aan de door ons georganiseerde Spitsuurlezingen. Ook voor leden het RB levert deelname aan onze Spitsuurlezingingen PE-punten op.

Voor inhoudelijke vragen over de Spitsuurlezing staat Kees Beishuizen u graag te woord op 033-7122712 of per e-mail. Voor organisatorische vragen staat Marjan Boxem u graag te woord op 033-7122712 of per e-mail

De Spitsuurlezingen verzorgen wij ook graag 'in company' voor u. Voor informatie en aanmeldingen kunt u contact opnemen met Kees Beishuizen.