HOME VOOR WIE ADVIESDIENSTEN NIEUWS KLANTEN CONTACT


Onze adviesdiensten samengevat
Richtlijn 271 en IAS 19, goedkoop en snel!
Online Werkprogramma Richtlijn 271 Personeelsbeloningen
Premie-audit als controlling instrument
Premie-prognose als management instrument
Actuariele gelijkwaardigheidstoetsRichtlijn 271 en IAS 19, goedkoop en snel!

De Nederlandse vertaling van IFRS-regelgeving inzake pensioenen is drastisch gewijzigd. De meeste middelgrote en grote ondernemingen zullen de Richtlijn 271.3 toepassen op basis van de verplichtingenbenadering. Voor de meest efficiente toepassing hebben wij voor u het werkprogramma Richtlijn 271 beschikbaar. Toch kunnen niet alle ondernemingen de nieuwe Richtlijn toepassen, met name ondernemingen met een beursnotering en ondernemingen die rapporteren aan buitenlandse moederbedrijven. Zij blijven rapporteren op basis van IFRS, zoals IAS 19, FAS 87 e.d.

Bent u op zoek naar een IFRS-pensioenberekening tegen het laagste tarief van Nederland met een minimale doorlooptijd? Klik hier om direct een prijsopgave te maken. Of stuur een e-mail en wij nemen contact met u op. Of bel met Roel Nass actuaris AG.

Checklist voor gemak, volledigheid en snelheid

Wij maken het u gemakkelijk: aan de hand van een checklist levert u de noodzakelijke gegevens aan, waarna wij u de benodigde resultaten rapporteren. Tegen een vooraf afgesproken prijs en binnen de overeengekomen termijn!

Bedrijven die hun jaarrekening reeds opstellen naar internationale standaarden als IAS, IFRS of FAS, kunnen wij uiteraard ook van dienst zijn.